Vatandaş Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Uyarıldı

Vatandaş Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Uyarıldı

“Kanunları öğreniyorum, Haklarımı Biliyorum ve Huzurlu Yaşıyorum” projesi kapsamında Akyaka ilçe merkezinde ve köylerinde her türlü dolandırıcılık ve sahtekarlık konularında vatandaşlar uyarılıyor.

Vatandaş Dolandırıcılık Olaylarına Karşı Uyarıldı

Kars Akyaka İlçe Emniyet Amirliği ve ilçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa yürüttüğü “Kanunları öğreniyorum, Haklarımı Biliyorum ve Huzurlu Yaşıyorum” projesi kapsamında ilçe merkezinde ve köylerinde her türlü dolandırıcılık ve sahtekarlık konularında vatandaşlar uyarılıyor.

Akyaka halkının bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla broşürler ve afişler ilçe halkının görebileceği her yere asıldı. Belediye hoparlöründen her gün anonslar yaptırılıyor. Cuma namazı vaazlarında, okullarda ve kahvehanelerde duyurular yapılıyor. Halkın yoğun olduğu yerlerde yapılan bu çalışmalarla ilçe halkının huzurlu ve güvenli yaşamasını sağlamak sevgi ve saygı ortamları oluşmasına katkı sunmanın yanı sıra güvenlik birimleri ile halkı daha da yakınlaştırıyor. Güven duygusunu pekiştirmek amacıyla yapılan bu çalışmalar ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılanıyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler