Yıldırım, Taziye Evine destek verdi

Yıldırım, Taziye Evine destek verdi

Kars’ın Susuz ilçesi Cumhuriyet Mahallesi, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars İl Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım'ın desteği ile Taziye Evine kavuştu.

Volkan KARABAĞ

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars İl Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, Susuz Yaylacık Köyünden sonra uzun süredir açılamayan Susuz Cumhuriyet Mahallesi taziye evinin iç donanımını tamamlayarak halkın hizmetine sundu.

“Kars merkez, işçe ve köyleriyle hizmetlerin en güzeline layık bir şehrimizdir” diyen Yıldırım  “Halkımızın bu zor günlerini atlatmalarına yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize. Hizmet kervanı devam edecek.” dedi.

Esnaf ve ilçe halkıyla bir araya gelen Yıldırım, ilçenin sorunları ve ihtiyaçları hakkında da bilgi alarak, “Halkımızın hizmetinde gücüm nereye kadar ulaşırsa orada var olacağımı bilmenizi istiyorum. Muhtarlarımızla ve halkla birlikte el ele vererek hizmetleri hayata geçiriyoruz. Biz noksan olanı tamamlamaya çalışıyoruz. Rabbimin adının zikredildiği her mekanın hizmetçisiyim.” diye konuştu.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Asim Orunlu, Taziye evi açılışında bulunan mahalle sakinleri ve İnönü Mahalle Muhtarı Ahmet Mahmutoğlu, “Mahallemiz için çok önemli olan taziye evimizin iç donanımını tamamlayarak açılmasını sağlayan, yapmış olduğu bir çok sosyal yatırımlarıyla insanımızın sevgisini kazanan Yasin aşkın Yıldırım'a ilçem ve mahallem adına teşekkür ediyorum.” dedi.

yildirim,-taziye-evine-destek-verdi-(1).pngyildirim,-taziye-evine-destek-verdi-(2).pngyildirim,-taziye-evine-destek-verdi-(3).png

Önceki ve Sonraki Haberler