Zonguldak’ta kuvvetli kar yağışı bekleniyor

Zonguldak’ta kuvvetli kar yağışı bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz kıyı kesimlerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Uyarıya göre, 5 Şubat 2025 Çarşamba günü öğleden sonra başlayacak kar yağışının, 6 Şubat Perşembe günü öğle saatlerine kadar devam etmesi öngörülüyor.

Özellikle Zonguldak, Düzce ve Bartın illerinde yer yer kuvvetli kar yağışı 5-15 santimetre olarak tahmin ediliyor. Meteoroloji yetkilileri, buzlanma, don ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaya çağırdı.

Yetkililer, özellikle karayollarında buzlanmaya karşı sürücülerin dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler