Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Karataş: "Dünyanın 185 farklı ülkesinde Türk savunma sanayinin platformları ya da sistemleri kullanılıyor"
ABD Başkanı Donald Trump, "Gazze’ye biz de yardım edeceğiz. Herkesin katılmak istediği ’Barış Kurulu’ oluştu. Bu kurula tüm uluslar benim başkanlık etmemi istiyorlar. Çünkü burada bir şeyleri inşa etmek için zenginliğe de ih
ABD Başkanı Donald Trump, "Bibi’ye ’Dünya çok büyük ve çok güçlü. Önünde sonunda dünya kazanır. Ortam çok ısındı, öldürmeye devam ederseniz hiçbir şey aynı olmayacak’ dedim" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Birazdan dünyanın en güçlü ve en zengin uluslarının liderleriyle bir araya geleceğim. Hep birlikte barışın sadece hayal ve umuttan ibaret olmadığını, bir gerçeklik olduğunu gösterdik. Artık Orta Do
ABD Başkanı Donald Trump, "Filistin silahsızlandırılacak, Hamas silahsızlandırılacak ve İsrail’in güvenliği hiçbir şekilde tehdit altında olmayacak. İsrail bizim yardımımızla her şeyi kazandı" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "(İran) Onlarla bir barış anlaşması yapsaydık güzel olmaz mı? Bence onlar da istiyor. Onlar sadece hayatta kalmak istiyorlar. Dağları delip yeniden bir şeyler yapacaklarını düşünmüyorum" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’ın büyük ölçekli nükleer silahları olsaydı bugün burada olmazdık. Biz çok büyük bir kara bulutu İsrail üzerinden dağıtmış olduk" dedi.
ABD Başkanı Donald Trump, "Çok zorlu bir dönemdi. Sadece İsrailliler için değil Filistinliler için de çok daha parlak bir bölge ortaya çıkacak. Hem İsrail hem tüm Orta Doğu için artık gururlu uluslardan oluşan bir bölge orta
ABD Başkanı Donald Trump, "En iyi silahları üretiyoruz. İsrail’e de çok fazla silah yardımı yaptık. Netanyahu beni çok sık aradı, ’Şu silahı bu silahı bana sağlar mısın’ dedi. Biz de ürettik ve yolladık. Çok iyi kullandınız.
ABD Başkanı Donald Trump, Knesset’te yaptığı konuşmada, "8 ayda 8 savaşı bitirdiğiniz zaman savaşı sevmediğiniz anlaşılır. Benim kişiliğim savaşları sonlandırmaya daha yakın. Bu aynı zamanda isim değişimi ve yaklaşım değişim