UDH Bakanı Arslan, Taksiciler Esnaf Odasının sahur programına katıldı

UDH Bakanı Arslan, Taksiciler Esnaf Odasının sahur programına katıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Herkes kendi işini yapmalı, D2 belgeli firmaların yaptığı da bir ihtiyaçtı. Bakanlıktan aldıkları bu belgeler taksicilerin yaptığı işi yapmayı gerektirmiyor” dedi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte İstanbul Taksiciler Esnaf Odası’nın Maltepe'de düzenlediği sahur programına katıldı.

Bakan Arslan, burada yaptığı konuşmasında, “Taksicilerden istediğimiz, bilgi ve iletişim teknolojilerini kullanarak taksicilik yapmamızdır. Biz gerekli yazılımları yapıyoruz. Bu yazılımları kullanarak insanımıza çok daha kaliteli hizmet vereceğinize inanıyorum” dedi.

“Herkes kendi işini yapmalı, D2 belgeli firmaların yaptığı da bir ihtiyaçtı. Bakanlıktan aldıkları bu belgeler taksicilerin yaptığı işi yapmayı gerektirmiyor” diyen Bakan Arslan, “Siz örnek insansınız, örnek olmaya da devam edeceksiniz. Sizden yanlış yapan olursa otokontrol sistemle sizin düzeltmeniz lazım. İnsanların bu konuda size güvenmesi lazım” diye konuştu.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler