Dünyanın En İyi 10 Öğretmeninden Biri Olan Nurten Akkuş Kafkas Üniversitesi’nde

Dünyanın En İyi 10 Öğretmeninden Biri Olan Nurten Akkuş Kafkas Üniversitesi’nde

Bill Gates’in açıkladığı en iyi on öğretmen listesinde bulunan ve Samsun ili Ayvacık ilçesi Ayvacık Anaokulu Müdürü olarak görev yapan Nurten Akkuş, Kars’a gelerek eğitimcilerle buluştu.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kafkas Üniversitesi Dede Korkut Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öncülüğünde ilimize gelen Nurten öğretmen, Hint asıllı iş adamı Sunny Varkey'in eğitim alanında projeler geliştirmek amacıyla kurduğu ve onursal başkanlığını ABD eski Başkanı Bill Clinton'ın üstlendiği Varkey Gems Vakfı (Varkey GEMS Foundation) tarafından düzenlenen 'Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nin (The Global Teacher Prize) 2018 yılı için seçtiği önce 'En iyi 50 öğretmen' arasında ve ardından ilk 10 öğretmen arasına girmişti.

Dede Korkut Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ali İbrahim Can Gözüm ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Şahin Bülbül’ün açılış konuşmalarını yaptığı panele çok sayıda öğretmen adayı katıldı.

dunyanin-en-iyi-10-ogretmeninden-biri-olan-nurten-akkus-kafkas-universitesi’nde-(1).jpgdunyanin-en-iyi-10-ogretmeninden-biri-olan-nurten-akkus-kafkas-universitesi’nde-(4).jpgdunyanin-en-iyi-10-ogretmeninden-biri-olan-nurten-akkus-kafkas-universitesi’nde-(5).jpgdunyanin-en-iyi-10-ogretmeninden-biri-olan-nurten-akkus-kafkas-universitesi’nde-(6).jpgdunyanin-en-iyi-10-ogretmeninden-biri-olan-nurten-akkus-kafkas-universitesi’nde-(2).jpgdunyanin-en-iyi-10-ogretmeninden-biri-olan-nurten-akkus-kafkas-universitesi’nde-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler