Gökhan Türkeş Öngel’den, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ziyaret
Karslı iş insanı ve siyasetçi Gökhan Türkeş Öngel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi parti genel merkezinde ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette Türkiye’nin güncel siyasi gündemi, iç ve dış politikadaki gelişmeler ile ülkenin içinde bulunduğu süreçlere ilişkin değerlendirmeler ele alındı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, ülkenin birlik ve beraberliğini güçlendirecek adımlar ile bölgesel gelişmeler üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Gökhan Türkeş Öngel, şu ifadeleri kullandı:
“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’yi ziyaret ettik.
Bugün Türkiye; içeride ve dışarıda kurulan oyunlara rağmen dimdik ayakta duruyorsa, bunun temelinde güçlü liderlik, kararlı devlet aklı ve sarsılmaz bir irade vardır.
‘Barış ve kardeşlik’ vizyonunu devlet ciddiyetiyle hayata geçiren Liderimiz; Türkiye’yi bölgesinde bir güven adası haline getirmiş, küresel kaosun ortasında milletine istikamet göstermiştir.
Bu dava; şartlara göre yön değiştirenlerin değil, şartlara yön verenlerin davasıdır.
Bu hareket; makam için değil, millet için yürüyenlerin hareketidir.
Bizler de aynı kararlılıkla; liderimizin izinde, teşkilatımızla birlikte, devletimizin ve milletimizin emrinde yürümeye devam ediyoruz.
Rabbim Liderimizi Türk dünyasının başından eksik etmesin.
Kendilerine kıymetli kabulleri için teşekkür ederim.”
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Bülent ERTAŞ