Hayati İnanç, 6. Kariyer Günlerinin konuğu oldu

Hayati İnanç, 6. Kariyer Günlerinin konuğu oldu

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) İlahiyat Fakültesi ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Kars İl Müdürlüğü işbirliğiyle 6. Kariyer Günleri programı düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kafkas Üniversitesi Ahmet Arslan Kültür ve Kongre Merkezi’nde, araştırmacı yazar Hayati İnanç’ın konuşmacı olduğu programa, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Alparslan Kartal, İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut ile birçok akademisyen, il müdürü ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen 6. Kariyer Günlerinde konuk olan Araştırmacı Yazar Hayati İnanç, Divan Edebiyatından şiir örneklerinin yanı sıra, hayatından kesitler ve tecrübelerini dinleyicilere aktardı. Katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. İnanç solonu dolduran öğrenci ve öğretim üyelerinin çeşitli sorularını da cevaplandırdı. Program, hediye takdimiyle sona erdi.

hayati-inanc,-6.-kariyer-gunlerinin-konugu-oldu-(5).jpghayati-inanc,-6.-kariyer-gunlerinin-konugu-oldu-(4).jpghayati-inanc,-6.-kariyer-gunlerinin-konugu-oldu-(3).jpghayati-inanc,-6.-kariyer-gunlerinin-konugu-oldu-(2).jpghayati-inanc,-6.-kariyer-gunlerinin-konugu-oldu-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler