Kafkas Üniversitesinde eğitim!

Kafkas Üniversitesinde eğitim!

Kafkas Üniversitesinde “Değişim Yönetimi Projesi“ eğitimi devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Kafkas Üniversitesi ve Serhat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı Kapsamında, Kafkas Üniversitesi Genel Sekreterliğine bağlı idari yöneticilerine yönelik “Güçlü Çalışan, Güçlü Kurum” sloganıyla “Değişim Yönetimi Projesi“ eğitimi devam ediyor. 

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları ve idari birim yöneticileri katıldı.

Proje kapsamında, ülkemizin önde gelen birçok ulusal ve uluslararası kurumlara danışmanlık ve eğitim koçluğu yapan Eğitmen Hülya Mutlu, idari birim yöneticilerine danışmanlık eğitimi veriyor. Mutlu’nun danışmanlığında yürütülecek ve 3 ay sürecek proje kapsamında yöneticilere, iş ve işlemlerde operasyonel süreçlerin iyileştirilmesi,  kurumun geleceğe hazırlanması, etkili ve sürekli bir kurum kültürü anlayışının oluşturulması, kurumsal liderlik,  kurum içi koçluk sisteminin uygulamaya geçirilmesi ve performans yönetimi konularında danışmanlık ve eğitim programları veriliyor.

kafkas-universitesinde-egitim!-(1).jpegkafkas-universitesinde-egitim!-(2).jpegkafkas-universitesinde-egitim!-(3).jpegkafkas-universitesinde-egitim!-(4).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler