Kars'ta Ebu’l-Hasan Harakânî Belgeseli İzleyiciyle Buluştu

Kars'ta Ebu’l-Hasan Harakânî Belgeseli İzleyiciyle Buluştu
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kars Şehit Albay Şentürk Aydınyer Gençlik Merkezi destekleriyle hazırlanan “Fütüvvet Sultanı: Gençliğin Aynası Ebu’l-Hasan Harakânî” belgeseli, gençlerle buluştu.

Kafkas Üniversitesi MOIC Kulübü tarafından yürütülen proje kapsamında hazırlanan belgesel çalışması, gençlerin gönüllü katkılarıyla tamamlandı. Çekim ve kurgu süreçlerinde Gençlik Merkezi ile Genç Ofis’in teknik imkanlarından yararlanıldı.

Kültürel ve manevi değerlerin yeni nesillere aktarılmasını amaçlayan belgeselde, önemli İslam düşünürlerinden Ebu’l-Hasan Harakânî’nin hayatı ve gençliğe bıraktığı mesajlar ele alındı. Program, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Etkinliğe katılan Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Başköylü, gençlerle bir araya gelerek projede emeği geçenleri tebrik etti.

Yetkililer, gençlerin kültür, sanat ve üretim alanlarında aktif olarak yer aldığı projelerin toplumsal hafızaya katkı sunduğunu ve geleceğe değerli bir miras bıraktığını ifade etti.

karsmanset-009.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir