KAÜ, Çin Halk Cumhuriyeti’nde temsil edildi

KAÜ, Çin Halk Cumhuriyeti’nde temsil edildi

Kafkas Üniversitesi Çin Halk Cumhuriyeti’nde temsil edildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kafkas Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halit Hami Öz 23-30 Mart 2018 tarihleri arasında Guangdong eyaleti Guangzhou şehrindeki SUN YAT SEN Üniversitesi Zhongshan Tıp Fakültesi’nin davetlisi olarak Çin Halk Cumhuriyeti’ne gitti.

Prof. Dr. Halit Hami Öz, “Big Data Analytics in the USA and Turkey (Türkiye’de ve Amerika Birleşik Devletleri’nde  Büyük Veri Analizi) ” konulu konferans verdi.  Prof. Dr. Halit Hami Öz aynı zamanda “Writing Scientific Research Articles to be publisHed in International Refereed Journal” konulu çalıştay düzenledi. Söz konusu çalıştay The Fifth Affiliated Hospital hastanesinde de tekrarlandı.

Big Medical Data Analysis (Tıpta Büyük Veri Analizi) ve “Medical IoT” (Tıpta Nesnelerin İnterneti) konularında Kafkas Üniversitesi ile SUN YAT SEN Üniversiteleri arasında ortak proje geliştirilmesi, öğrenci ve öğretim üyesi değişimini de içeren MoU (Memorandum of Understanding) (Üniversiteler Arası İşbirliği Anlaşması) ile Mevlana öğrenci ve öğretim üyesi değişimi anlaşmaları imzalanması konusunda mutabakata varıldı.

Ayrıca, SUN YAT SEN Üniversitesinden öğretim üyelerinin Kafkas Üniversitesi ile işbirliğini başlatmak üzere en yakın zamanda Kafkas Üniversitesini ziyaret edeceklerini söylediler.

kau,-cin-halk-cumhuriyeti’nde-temsil-edildi-(1).jpgkau,-cin-halk-cumhuriyeti’nde-temsil-edildi-(2).jpgkau,-cin-halk-cumhuriyeti’nde-temsil-edildi-(3).jpgkau,-cin-halk-cumhuriyeti’nde-temsil-edildi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler