KAÜ öğrencilerinden 19 Mayıs şenliği!

KAÜ öğrencilerinden 19 Mayıs şenliği!

Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğrencileri tarafından “Engelsiz yaşam için el ele” sloganı ile 19 Mayıs şenliği düzenlendi.

Volkan KARABAĞ

Kafkas Üniversitesi Dede Korkut Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri Doç. Dr. Yaşar Kop öncülüğünde Dere İçi Yerleşkesinde “Engelsiz yaşam için el ele” sloganı ile 19 Mayıs şenliği düzenlendi.

Şenliğe, Dolunay Derneği Başkanı Faruk Ocak ve üyeleri, Kars’ta bulunan bir Rehabilitasyon merkezine devam eden 15 özel öğrenci ile birlikte velileri ve öğretmenleri, Dede Korkut Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri ve bazı öğretim elemanları, Konservatuar bölümünden idareci ve öğretim üye ve elemanları katıldı.

Yaklaşık 150 katılımcı ve misafirin tamamına Doç. Dr. Yaşar Kop ve Sosyal Bilgiler 4. sınıftan “Eğitim Engel Tanımaz” grubu üyelerinden Ahmet Naki, Urazgül Tajinarova ve Irgeshgül Menniyeva tarafından bazı sponsorların da katkısıyla sabah kahvaltısı ve Türkmen/Özbek pilavı ikram edildi.

Kahvaltının akabinde Araştırma Görevlisi Selahattin Bastan ve ekibi tarafından davul ve zurna eşliğinde hep birlikte halaylar çekildi. Çeşitli spor aktiviteleri gerçekleştirildi. Engelli öğrencilerin istekleri doğrultusunda başta kaşıkla yumurta taşıma yarışması olmak üzere farklı oyunlar tertip edildi.

Şenliğin sonlarına doğru Başkan Ocak ve Doç. Dr. Kop tarafından birer konuşma yapıldı. Öğrenciler adına ise Ahmet Naki konuşma yaptıktan sonra program sona erdi.   

kau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(1).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(1)_renamed_16933.jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(2).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(2)_renamed_25796.jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(3).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(3)_renamed_24755.jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(4).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(5).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(6).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(7).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(8).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(9).jpgkau-ogrencilerinden-19-mayis-senligi!-(10).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler