KAÜ Rektörü Kapu, öğrencilerin sorunlarını dinledi

KAÜ Rektörü Kapu, öğrencilerin sorunlarını dinledi

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, öğrenci kulüpleri ile Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Nihat Bayşu Konukevi’nde akşam yemeğinde bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Yemekte konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Kapu, “Burada hepimizin bulunma sebebinin öğrenciler olduğunu ve öğrencilere daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için onların fikirlerinin çok önemli olduğunu söyledi.

Daha sonra öğrencilerin söz aldığı yemek programında, Rektör Prof. Dr. Kapu, öğrencilerin sorunlarını dinleyerek not aldırttı.

Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen yemeğin sonunda Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu, öğrencilere yakında 24 saat hizmet veren bir kütüphanenin olacağı müjdesini verdi.

Konukevinde verilen yemeğe, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Engin Kılıç, Genel Sekreter Doç. Dr. Alpaslan Yüce, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Öğrenci Kulüp ve Etkinlikleri Koordinatörü, Öğrenci Kulüp Danışmanları ve öğrenciler katıldı.

kau-rektoru-kapu,-ogrencilerin-sorunlarini-diledi-(3).jpgkau-rektoru-kapu,-ogrencilerin-sorunlarini-diledi-(2).jpgkau-rektoru-kapu,-ogrencilerin-sorunlarini-diledi-(4).jpgkau-rektoru-kapu,-ogrencilerin-sorunlarini-diledi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler