KAÜ’de Vergi Haftası kutlandı

KAÜ’de Vergi Haftası kutlandı

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Kars İl Defterdarlığı işbirliğiyle 30. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında panel düzenlendi.

Vergi haftası etkinlikleri, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Arslan, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Ahmet Yıldırım, Kars İl Defterdarı Senem Topal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Üzümcü, Kars SMMO Başkanı Turgut Guzey, akademisyenler, defterdarlık çalışanları, muhasebeciler ve öğrencilerin katılımıyla Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Kars İl Defterdarı Senem Topal’ın açılış konuşmasını yapmasıyla başlayan panelde, Prof. Dr. Adem Üzümcü, “Kayıt Dışı Ekonomi ve Yeni Ekonomik Program”, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanı Ahmet Yıldırım, “Gelir İdaresi Başkanlığı Teşkilat Yapısı, Görevleri ve Faaliyetleri İle Başkanlıkça Sunulan Elektronik Hizmetler”, Öğr. Gör. Üstüner Baki, “Kayıt Dışı Ekonomi ve Vergi Bilinci”, Öğr. Gör. M. Fatih Aslantaş, “Mükellef Hakları Üzerine Bir Değerlendirme” başlıklarıyla sunumlarını yaptılar. 

Konuşmacıların gerçekleştirdiği sunum ve bilgilendirmenin ardından İl Defterdarı Senem Topal, öğrencilere seslenerek, yaptıkları alışverişlerde fiş almalarının öneminden bahsetti ve yanında alışveriş fişi bulunan öğrencileri sahneye davet ederek hediye takdiminde bulundu.

Program, panelistlere katılım belgeleri takdiminin yapılması ile son buldu.

kau’de-vergi-haftasi-kutlandi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler