MODA TASARIMI PROGRAMI ÖĞRENCİ SERGİSİ BAŞLADI

MODA TASARIMI PROGRAMI ÖĞRENCİ SERGİSİ BAŞLADI

Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi Şöhret SEL’in düzenlemiş olduğu Öğrenci Sergisi başladı. 16-21 Ekim 2023 tarihleri arasında devam edecek olan sergiye ilk günler yoğun ilgi vardı.

Sergiye, Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sebahattin YILDIZ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mithat Durmuş, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Akın Bingöl, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdullah Doğan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan Tokucu, Kağızman Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yunus Zengin, Üniversitemiz Akademik ve İdari personeli ile üniversitemiz öğrencileri, ayrıca Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi moda tasarım teknolojileri bölümü öğrenci ve öğretmenleri katılım sağladılar.

Geri dönüşüm teması olan sergide, moda tasarımı öğrencileri hayal güçlerini yetenekleriyle bütünleştirip 22 manken üzerinde yaratıcılıklarını sergilediler. Oldukça beğeni toplayan Sergi, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi ve bu türden sanatsal faaliyetlerin artması temennisinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler