Öğrenciler, depremde hayatını kaybedenlere mevlit okuttu

Öğrenciler, depremde hayatını kaybedenlere mevlit okuttu

Kafkas Üniversitesi Dede Korkut Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencileri Doç. Dr. Yaşar Kop öncülüğünde Kars Fethiye Camii’sinde depremde hayatını kaybedenler için mevlit okuttu.

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencileri adına “Genç Gönüllüler” grubundan Özlem Ağaç yaptığı açıklamada şunları söyledi: “6 Şubat sabahı tüm Türkiye bildiğiniz gibi bir kâbusa uyandı ve özellikle 10 ilimizi etkileyen büyük bir yıkım yaşandı. Maalesef çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaşanan felaketle birlikte sadece mezkûr bölgenin değil, tüm Türkiye’nin yüreği yandı. Yaşanan bu acı olayda hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, kalanlara başsağlığı, yaralılara da şifa diliyoruz. Böyle zamanlarda maneviyatımızı güçlü tutmamız gerektiğinin farkında olduğumuz için “acınız acımızdır” sloganı ile Ramazan ayını da fırsat bilerek, Dede Korkut Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. sınıf öğrencileri olarak, Doç. Dr. Yaşar Kop öncülüğünde bir mevlit programı tertip ettik. Bu bağlamda başta Doç. Dr. Yaşar Kop hocamıza, Fethiye Camii İmam Hatibi Adem Aktaş’a, ellerini semaya açıp dua eden tüm katılımcılara ve genç gönüllüler ekibi üyeleri; Nesrin Yılmaz, Meral Şener, Dicle Şahin ve Mehmet Kesenek’e teşekkür ederiz.” dedi.

ogrenciler-depremde-hayatini-kaybedenlere-mevlit-okuttu-1.jpegogrenciler-depremde-hayatini-kaybedenlere-mevlit-okuttu-2.jpegogrenciler-depremde-hayatini-kaybedenlere-mevlit-okuttu-3.jpegogrenciler-depremde-hayatini-kaybedenlere-mevlit-okuttu-4.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler