Sarıkamış Meslek Yüksekokulunda yangın eğitimi ve tatbikatı

Sarıkamış Meslek Yüksekokulunda yangın eğitimi ve tatbikatı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve İşyerlerinde Acil Durumlar Hakkında Yönetmelik kapsamında Sarıkamış Meslek Yüksekokulunda yangın eğitimi ve tatbikatı yapıldı.

Konuyla ilgili Kafkas Üniversitesi yönetiminden yapılan açıklamada, “İş ve gündelik yaşamda karşılaşılabilecek, işyeri, fabrika, orman, konut vb. yangınlarına zamanında, doğru yöntem ve doğru teknikle müdahale etmek büyük önem arz etmektedir. Bu bağlamda; İş Sağlığı ve Güvenliği ile Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencilerine okulumuz Öğretim Görevlisi Şeref UYAR tarafından verilen yangın eğitiminin ardından Sarıkamış Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri tarafından yangın tatbikatı yaptırıldı. Tatbikatta; yangın tüpünün kullanımı, itfaiye aracının tanıtımı ve yangın söndürme teknikleri uygulamalı olarak gösterildi. Eğitim ve tatbikata yüksekokulumuz akademik ve idari personeli katılım gösterdi.” denildi.

sarikamis-meslek-yuksekokulunda-yangin-egitimi-ve-tatbikati-(1).jpegsarikamis-meslek-yuksekokulunda-yangin-egitimi-ve-tatbikati-(3).jpegsarikamis-meslek-yuksekokulunda-yangin-egitimi-ve-tatbikati-(2).jpegsarikamis-meslek-yuksekokulunda-yangin-egitimi-ve-tatbikati-(4).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler