Yavuz Bingöl, KAÜ Devlet Konservatuvarını ziyaret etti

Yavuz Bingöl, KAÜ Devlet Konservatuvarını ziyaret etti

Sanatçı Yavuz Bingöl, Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyası çerçevesinde, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Konservatuvarını ziyaret ederek konservatuvar hocaları ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Müzik Sınıflarının Alt Yapısını Destekleme Kampanyasının lansmanı kapsamında, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, beraberinde sanatçı Yavuz Bingöl ile Kars’a geldi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 65. dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köy işleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Sanatçı Yavuz Bingöl, müzik sınıflarına piyano ve bağlama dağıtılması kampanyası çerçevesinde Kars'taki bir okulda düzenlenen törene katıldı.

 Türkiye genelinde yaygınlaştırılması düşünülen ve bakanlık tarafından önemsenen bu projeye, Devlet Konservatuvarımızın sunabileceği katkıların da konuşulduğu ziyarette Yavuz Bingöl, 1-5 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Türk Halk Müziği Festivaline Konservatuvar hocalarımızı ve öğrencilerimizi davet etti.

 Ziyaretin sonunda Yavuz Bingöl’e Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Aşkın Çelik tarafından günün anısına hediye takdim edildi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

yavuz-bingol,-kau-devlet-konservatuvarini-ziyaret-etti!.jpgyavuz-bingol,-kau-devlet-konservatuvarini-ziyaret-etti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler